Home > Azo Pan PS 21, People > Alegeri si Mos Niculae

Alegeri si Mos Niculae

S-a pus de un banc odata cu alegerile intre fotografi si nu doar : Adobe a hotarat ca verisunile de Photoshop distribuite in Romania nu vor mai salva fisierele in format .psd, ci in format .pdl. Cica se impute rau treba. Becali si-a bagat nasu in parlament. Png-u e prin zona, asa ca la un urmator update ..nu m-ar mira o extensie de genul prm. 🙂

Intre timp, ziua de 6 decembrie mi-am petrecut-o cu Virgil, pe pietonal, printre o multime de copii, parinti si in special jucarii! Si frig! Si o vreme mohorata, de inceput de iarna.

Se faceau donatii, prin cumpararea unor jucarii mai noi, mai vechi, mere coapte, ceai cald. A fost frumos. A fost si trenulet tras nu de locomotiva, ci de un tractoras, condus de un nenea cam plictisit si mirat de imbulzeala care era in vagoanele care le tragea in viteza melcului turbat. Un mic deliciu pentru copii.

Lumina a fost pe masura…vremii! Asa ca a fost un chin si o joaca de copil in acelasi timp sa fotografiem. O lumina fara contrast, fada. Nu prea aveai la ce sa faci poze. Am ales o tema politico-distractiva. Era ziua alegerilor, nebunie si forfota in oras. Cu toate astea, lumea era imbracata de duminica, iesita la plimbare, linistita, cu copii de mana sau in carucioare, unii cu cateii sub brat sau in lesa, ca intr-o zi cu soare. Nu era vreme de a te plimba pe pietonal, dar se pare ca ziua aceasta a rupt lenea si comoditatea din oameni, unii iesind din casa cu mic cu mare.

Frigiderul a fost bun cu mine si am primit doua role din 2002, Azo Pan PS 21, asa 100.  Profitand ca aveam la indemana doua Nikon F100, am scos din panza de paianjen, Nikon AF-D 20mm f/2.8 si AF-D 105mm f/2 DC. De altfel 20-ul a primit un mic test de toamna.

Sper ca ati fost cuminiti si mos Nicolae v-a rasplatit pe masura…2 nuiele 🙂

Revin cu update ulterior. O sa postez si cateva poze din ziua de 6 decembrie. Scaner first! Sorry.

Advertisements
  1. January 30, 2010 at 7:07 am

    Mircea,unde sunt pozele?:)

    • February 1, 2010 at 10:44 pm

      Scanner first! 🙂 Prima data munca, apoi placerea 😛

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: